HP LaserJet Enterprise M806 and HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830 - Byta ut transfervalsen

Inledning
I det här dokumentet beskrivs hur du tar bort och ersätter transfervalsen för HP LaserJet Enterprise M806 och HP LaserJet Enterprise Flow MFP M830.
  obs!
Om du vill se en kort video som visar proceduren klickar du här.
Innan du börjar
  • I nedanstående tabell kan du hitta produktsatsens artikelnummer och sedan gå till www.hp.com/buy/parts för att beställa den.
    Artikelnummer för sats med transfervals
    CF367-67907
    Sats med transfervals med instruktionsguide
Nödvändiga verktyg
  • Det behövs inga speciella verktyg för att installera den här satsen.
Steg 1 – Ta bort transfervalsen
  1. Öppna den främre luckan.
    Figur : Öppna den främre luckan
  2. Vrid kassettens frisläppningshake nedåt tills den klickar fast.
    Figur : Frigör kassettens frisläppningshake
  3. Tryck på den blå fliken och dra sedan långsamt ut transfervalssatsen mot produktens framsida tills det tar stopp.
    Figur : Tryck på den blå fliken
  4. Lyft upp satsen för att frigöra haken på undersidan och ta sedan bort den.
    Figur : Ta bort transfervalsen
Steg 2 – Packa upp den nya transfervalsen
Ta ut den nya transfervalsen ur förpackningen.
  obs!
HP rekommenderar ansvarsfull kassering av den felaktiga valsen.
Figur : Bild – återvinning och uppackning
Steg 3 – Installera den nya transfervalsen
  1. Skjut in den nya transfervalsen i produkten tills den klickar på plats.
    Figur : Installera transfervalsen
  2. Ta tag i kassettens frisläppningsknapp, tryck på den grå knappen på spaken och vrid sedan spaken medsols tills den är parallell med golvet och klickar på plats.
      obs!
    Du kan bara vrida handtaget om knappen är nedtryckt.
    Figur : Stäng kassettens frisläppningshake
  3. Stäng den främre luckan. Den främre luckan stängs inte om kassettens frisläppningshake är i olåst läge.
    Figur : Stäng den främre luckan
  4. Gör så här:
    1. Anslut strömsladden.
    2. Starta produkten.