HP-surfplattor - Surfplattan låser sig eller hänger sig (Android KitKat, Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller HP- och Compaq-surfplattor med operativsystemet Android 4.4/KitKat och 4.2/Jelly Bean.
I det här dokumentet får du anvisningar om hur du identifierar och felsöker problem som gör att surfplattan slutar svara, fryser eller låser sig.
obs!
Beroende på vilken version av Android som finns installerad på din surfplatta, överensstämmer en del av bilderna i det här dokumentet inte exakt med din surfplatta.

Innan du börjar felsöka en låst eller fryst HP-surfplatta

Om ett felmeddelande visas på skärmen antecknar du meddelandet exakt så som det visas. Starta om surfplattan och sök på Internet med den exakta texten från felmeddelandet för att hitta en lösning.

Hitta en lösning som matchar det symptom din HP-surfplatta har

Välj ett symtom från nedanstående lista som bäst beskriver problemet du upplever.