HP surfplattor - Surfplattan startar inte (Android KitKat, Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller HP- och Compaq-surfplattor med operativsystemet Android 4.4/KitKat och 4.2/Jelly Bean.
Det här dokumentet innehåller möjliga lösningar på många vanliga problem med start av surfplattan. Följ stegen i det här dokumentet steg för steg för att identifiera problemet och söka efter den mest lämpliga hjälpen.
  obs!
Beroende på vilken version av Android som finns installerad på din surfplatta, överensstämmer en del av bilderna i det här dokumentet inte exakt med din surfplatta.
Steg 1: Ladda HP-surfplattans batteri
Ladda batteriet med nätadaptern och laddningskabeln som medföljde surfplattan. Låt batteriet laddas i 30 minuter eller mer och försök sedan att starta surfplattan igen.
  obs!
Med en felaktig nätadaptern kan batteriet och användaren skadas samt kan det uppstå andra problem.
Steg 2: Hitta en lösning som matchar det symptom din HP-surfplatta har
Läs i följande lista över symtom. Om du hittar ett symptom som beskriver surfplattans tillstånd, följ i så fall tillhörande anvisningar. Om du inte kan hitta ett symptom som motsvarar surfplattans tillstånd fortsätter du till steg 3: Utför en kall omstart på din HP-surfplatta.
Steg 3: Utför en kall omstart på din HP-surfplatta
En kall omstart kan lösa många startproblem. Tryck ned strömbrytaren i mer än åtta sekunder. När datorn är helt avstängd väntar du några sekunder och startar därefter datorn genom att trycka på strömbrytaren.
Om surfplattan inte startar fortsätter du med nästa steg.
Steg 4: Kontakta HP om din HP-surfplatta
Om stegen i det här dokumentet inte löste startproblemet kontaktar du HP för service av surfplattan.