HP Color LaserJet Enterprise M855, HP Color LaserJet Enterprise flow MFP M880 - Åtgärda papperstrassel i högkapacitetsmagasinet för 3 500 ark och den nedre högra luckan

Åtgärda papperstrassel i högkapacitetsmagasinet för 3 500 ark och den nedre högra luckan
Så här kontrollerar du om det finns något papper på de platser där det brukar uppstå trassel i högkapacitetsmagasinet för 3 500 ark. När det uppstår trassel visas en animation, som hjälper dig att åtgärda problemet, på kontrollpanelen.
  1. Öppna höger och vänster fack.
      obs!
    Du behöver inte öppna båda facken samtidigt.
    Figur : Öppna facken
  2. Ta bort papper i facken och släng eventuellt skadat papper.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  3. Ovanför det högra facket trycker du på den gröna knappen för att aktivera trasselrensningsplattan.
    Figur : Tryck på knappen för frigöring vid trassel
  4. Om papper har fastnat inuti fixeringsenheten tar du bort det genom att dra det försiktigt rakt ned.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  5. Stäng trasselrensningsplattan trycka den uppåt.
    Figur : Stänga trasselåtkomstplattan
  6. Fyll på fulla buntar med papper i varje sida av facket. Höger sida har kapacitet för 1 500 pappersark. Vänster sida rymmer 2 000 pappersark.
      obs!
    För bästa resultat, fyll på hela pappersbuntar. Dela inte upp buntar i mindre delar.
    Figur : Fyll på facket
  7. Stäng höger och vänster fack.
    Figur : Stäng facken
  8. Öppna trasselrensningsplattan på höger sida av högkapacitetsskåpet.
    Figur : Öppna åtkomstluckan
  9. Ta bort papper som fastnat.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  10. Stäng trasselrensningsluckan på höger sida av högkapacitetsskåpet.
    Figur : Stänga åtkomstluckan
      obs!
    När du har tagit bort papperet kan det hända att det visas ett meddelande på produktens kontrollpanel om att det inte finns något papper i facket eller om att facket är överfullt. Då tar du bort facket och tittar efter eventuella kvarvarande papper bakom facket.