HP Slate 21 All-in-One-datorer - Datorn låser eller hänger sig (Android 4.2/Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller HP:s stationära datorer med operativsystemet Android 4.2/Jelly Bean.
I det här dokumentet får du anvisningar om hur du identifierar och felsöker problem som gör att datorn slutar svara, hänger eller låser sig.
Innan du börjar
Om ett felmeddelande visas på skärmen, antecknar du exakt vad det står och söker på internet på felmeddelandets exakta ordalydelse för att hitta en lösning.
Hitta en lösning som överensstämmer med datorns symtom
Välj ett symtom från nedanstående lista som bäst beskriver problemet du upplever.