HP-skrivare - Mobila utskriftslösningar som fungerar med HP-skrivare

Det här dokumentet gäller för HP-skrivare.
Hitta tillgängliga alternativ för din HP-skrivarmodell att skriva ut från en smartphone, surfplatta eller Chromebook. De flesta skrivarmodeller stöder flera alternativ, däribland HP Smart-appen, ePrint molnutskrift och Wi-Fi Direct.

Mobila utskriftslösningar för HP-skrivare

Hitta din skrivarmodell för en lista med alternativ för att skriva ut från din mobil enhet.

Mobila utskriftslösningar

Läs mer om de mobil utskriftslösningarna som fungerar med din HP-skrivare.

HP Smart-app

Skriv ut och skanna foton och dokument, bevaka bläcknivåer och felsök skrivarproblem med appen HP Smart på dina Android- och Apple iOS-mobilenheter.
Logotyp för HP Smart-app
1 Anslut skrivare som stöds till det trådlösa nätverket med hjälp av HP Smart-appen.
  • Skriv ut till alla nätverksanslutna HP-skrivare som är i samma lokala trådlösa nätverk som din mobil enhet.
  • Skanna dokument och bilder från din skrivare eller din mobil enhets kamera. och dela via e-post, spara till molnbaserad lagring, eller förvara på din mobil enhet.
HP Smart-appen är kompatibel med Android OS 7.0 (nougat) och senare, Apple iOS 11 och senare eller Apple iPadOS.
Gå till Använda HP Smart-appen (Android, Apple iOS) om du vill ha mer information.

Print Anywhere

Med Print Anywhere ser du skrivarens status och skickar utskriftsjobb från HP Smart-appen var du än är via mobildata eller ett annat trådlöst nätverk.
Print Anywhere stöds på vissa skrivare av HP Smart 6.0 på enheter med Android OS 5.0 och senare eller Apple iOS 10 och senare.
Gå till Print Anywhere med HP Smart-appen om du vill ha mer information.

HP ePrint

HP ePrint är en säker molnbaserad tjänst som gör att du kan skriva ut från valfri plats med en aktiv internetanslutning. Mejla det dokument eller foto som du vill skriva ut direkt till skrivaren.
HP ePrint-logotyp
HP ePrint-logotyp
HP ePrint är kompatibel med varje mobil enhet med e-postdelning och en Internet-anslutning.
Gå till Konfigurera och använda HP ePrint om du vill ha mer information.

HP Print för Chrome

Skriva ut från Chromebook, Chrome-enhet eller eventuell Chrome-webbläsar till en HP-skrivare som är ansluten i samma nätverk. Utskrifter kräver inte att din skrivare är Google Cloud Print-aktiverad.
HP Print för Chrome-logotyp
HP Print för Chrome är kompatibel med Chrome-webbläsaren v44 och senare installerad på en Chromebook, eller Windows, Mac eller Linux-dator.
Gå till Skriva ut med HP Print för Chrome-appen om du vill ha mer information.

HP Print Service Plugin (Android)

Installera pluginprogrammet HP Print Service för att aktivera utskrift från din Android-enhet till din HP-skrivare över ett trådlöst nätverk.
Logotyp för HP Print Service Plugin (Android)
Pluginprogrammet HP Print Service är kompatibelt med Android OS 5.0 och senare.
Gå till Skriva ut från Android-smartphones och surfplattor om du vill ha mer information.

HP Voice-Activated Printing

HP Voice-Activated-utskrift gör utskriften lika enkel som att prata, med Alexa eller Google Home. Använd din röst för att skriva ut en rad olika vanliga och kreativa dokument, inklusive spel, färgläggningssidor, att göra-listor, serieteckningar, skrivblockspapper, formulär med mera. Innehållet varierar beroende på röstassistent.

HP Wireless Direct

Skriva ut dina foton eller dokument genom att upprätta en trådlös direktanslutning mellan skrivaren och din mobil enhet utan en router.
Logotyp för HP Wireless Direct
HP wireless direct är kompatibel med de flesta HP trådlösa skrivare som lanserades mellan slutet av 2011 och mitten av 2014. För att ansluta direkt med HP-skrivare som lanserats efter mitten av 2014, gå till Wi-Fi Direct.
Gå till Skriva ut med HP Wireless Direct om du vill ha mer information.

HP ePrint-appen (endast Android)

HP ePrint-appen för Android är borttagen från och med 13 augusti 2018.
Logotyp för HP ePrint-appen (endast Android)
Gå till HP ePrint-appen borttagen (Android) om du vill ha mer information.

Amazon Fire-enheter

Skriv ut från din Amazon Fire enhet med Mopria Print Service, en mobil utskriftsstandard som stöds av Amazon Fire-enheter och många HP-skrivare.
Gå till Utskrift från Amazon Fire-enheter om du vill ha mer information.

Apple AirPrint

Skriv ut från de flesta appar som installerats på en iPhone, iPad eller iPod touch. Välj alternativet Skriv ut via åtgärdsikonen för utskrift till en skrivare som är ansluten till samma trådlösa nätverk.
Logotyp för AirPrint
Gå till Skriva ut med Apple AirPrint (iOS) om du vill ha mer information.
obs!
På iOS och macOS arbetar de flesta HP-skrivare med Apple AirPrint för att ge full utskriftskvalitet utan att behöva ladda ned och installera drivrutiner. Om du vill ha ytterligare funktioner laddar du ned HP Smart-appen från App Store för iPhone och iPad eller Mac App Store.

Tjänsten Mopria Print

Denna branschstandard för mobil utskrifter stöds av många HP-skrivare. När du aktiverar Mopria Print Service på din mobil Android-enhet, kan du skriva ut via ett trådlöst nätverk eller få en trådlös direktanslutning till skrivaren.
Logotyp för Mopria Print
Mopria Print Service är kompatibelt med Android 5.0 och senare, Amazon Fire 5.0 och senare, och HP Slate-surfplatta med Android 4.1 och senare.

NFC-tryck och skriv ut

NFC (Near Field Communication) Touch-to-Print tillåter utskrift från din mobil Android-enhet direkt till en NFC-kompatibel HP-skrivare utan att delta i ett lokalt nätverk eller ansluta till Internet. För att använda NFC Touch-to-Print måste den mobil enheten vara nära skrivaren.
Logotyp för NFC touch-to-print
NFC Touch-to-Print är kompatibel med Android 4.0 eller senare med appen HP ePrint och HP ElitePad 900.
Gå till Komma igång med Touch-to-Print om du vill ha mer information.

Insticksprogrammet Samsung Print Service

Skriva ut foton, dokument, webbsidor och e-postmeddelanden från din Android-smartphone eller surfplatta till den nätverksuppkopplade HP-skrivare med hjälp av Insticksprogrammet Samsung Print Service, en kostnadsfri mobilapp som är tillgänglig på Google Play Store.
Samsung Print Service Plugin
Samsung Print Service Plugin är kompatibel med Samsung-enheter med Android 4.2 och senare, eller icke-Samsung-enheter med Android 4.4 och senare.
Gå till Skriva ut med Samsung Print Service om du vill ha mer information.

USB On-The-Go (OTG) utskrift

Skriva ut från din Android-enhet med en USB On-The-Go-kabel (OTG-kabel) ansluten till HP-skrivaren.
Exempel på en Android-enhet som är ansluten till skrivaren med en USB OTG-kabel
Gå till Utskrift med en USB OTG-kabel (Android) om du vill ha mer information.

Wi-Fi Direct

Wi-Fi Direct ger en trådlös direktanslutning till HP-skrivaren utan uppkoppling till ett lokalt nätverk eller anslutning till Internet. Tekniken liknar Bluetooth, men använder Wi-Fi-för att fungera ihop med större avstånd och snabbare hastigheter.
Logotyp för Wi-Fi Direct
Wi-Fi Direct är kompatibel med de flesta HP-skrivare som lanserades under mitten av 2014 och senare.
Gå till Utskrift med Wi-Fi Direct om du vill ha mer information.

Vanliga frågor

Se dessa vanliga frågor om mobil utskriftslösningar som fungerar med HP-skrivare.