HP LaserJet Enterprise M806, HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 - Rensa papperstrassel i häftestillbehöret

Åtgärda papperstrassel i den främre vänstra luckan på häftestillbehöret

1. Öppna den vänstra luckan.
    Figur : Öppna luckan
  2. Flytta den nedre frigöringsspaken för trassel åt höger och ta sedan bort eventuellt papper.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  3. Flytta det nedre frigöringshandtaget för trassel åt vänster.
  4. Flytta det övre frigöringshandtaget för trassel åt höger och ta sedan bort eventuellt papper.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  5. Flytta det övre frigöringshandtaget för trassel åt vänster.
  6. Öppna den nedre luckan på häftestillbehöret.
    Figur : Öppna luckan
  7. Vrid den nedre frigöringsratten för trassel moturs.
    Figur : Vrid på positionsratten
  8. Tryck på frigöringsratten för trassel och vrid den medurs.
    Figur : Skjut in och vrid på frigöringsratten för trassel
  9. Ta bort allt papper i den nedre luckan på häftestillbehöret och stäng luckan.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  10. Stäng den främre vänstra luckan.
    Figur : Stäng luckan

Ta bort papper som har fastnat

1. Dra i spärren överst på efterbehandlaren och dra bort efterbehandlaren så långt det går.
    Figur : Dra ut efterbehandlaren ur produkten
  2. Ta bort allt papper från området.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  3. Montera efterbehandlaren.
    Figur : Montera efterbehandlaren

Åtgärda trassel i häftningsenhet 1

1. Lyft på åtkomstluckan för papperstrassel för utmatningsplatsen och ta försiktigt bort allt papper som fastnat.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  2. Vänta i tre sekunder och öppna sedan den främre luckan till vänster.
    Figur : Öppna luckan
  3. Ta bort häftkassetten genom att dra den utåt och sedan ta bort den.
    Figur : Ta ut häftkassetten
  4. Lyft upp den lilla metallspaken på framsidan av häftkassetten.
    Figur : Lyft spaken
  5. Ta bort de häftklamrar som har fastnat från häftkassetten.
    Figur : Ta bort igensatta häftklamrar
  6. Tryck den lilla metallspaken nedåt på framsidan av häftkassetten.
    Figur : Sänk ned spaken
  7. Sätt i häftkassetten. Tryck nedåt på häftkassetten tills den klickar på plats.
    Figur : Sätt i häftkassetten
  8. Stäng den främre vänstra luckan.
    Figur : Stäng luckan

Rensa klamrar som fastnat i häftestillbehöret

1. Öppna den vänstra luckan.
    Figur : Öppna luckan
  2. Flytta den nedre ledaren åt höger och ta sedan bort eventuellt papper.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  3. Flytta den nedre ledaren åt vänster.
  4. Ta tag i det gröna handtaget och dra ut häftningsvagnen.
    Figur : Dra ut häftningsvagnen
  5. Dra i det gröna handtaget på häftningsenheten mot dig och vrid det uppåt. Tryck handtaget inåt så att det låses i sitt läge.
    Figur : Lyft häftkassetterna
  6. Ta tag i ändarna på var och en av häftkassetterna och ta ut dem ur hållaren genom att dra kraftigt uppåt.
    Figur : Ta bort häftkassetterna
  7. Tryck ned knappen för frigöring vid trassel av pappersstopp på baksidan av sadel-häftkassetten, tryck på plattan på kassettens framsida och ta sedan ta bort häftklamrar som fastnat.
    Figur : Ta bort de häftklamrar som har fastnat
  8. Tryck nedåt på framsidan av sadel-häftkassetten och stäng den.
    Figur : Stäng trasselrensningsplattan
  9. Sätt i häftkassetterna.
    Figur : Sätt i häftkassetterna
  10. Dra handtaget på häftkassetthållaren mot dig och vrid det sedan till sitt ursprungliga nedåtriktade läge. Lås det i sitt läge genom att trycka handtaget inåt.
    Figur : Sänk häftkassetterna
  11. Skjut in sadelhäftningsvagnen.
    obs!
    Om sadelhäftningsvagnen inte är lätt att skjuta in i efterbehandlaren är häftningsenheten inte ordentligt stängd. Dra ut sadelhäftningsvagnen från efterbehandlaren och sätt tillbaka häftningsenheten.
    Figur : Skjut in häftningsvagnen
  12. Stäng den främre vänstra luckan.
    Figur : Stäng luckan