HP LaserJet Enterprise M806, HP LaserJet Enterprise flow MFP M830 - Åtgärda papperstrassel i duplexenheten

Åtgärda papperstrassel i duplexenheten
  1. Dra i spärren överst på efterbehandlaren och dra bort efterbehandlaren så långt det går.
    Figur : Dra ut efterbehandlaren ur produkten
  2. Öppna den vänstra luckan.
    Figur : Öppna den vänstra luckan
  3. Lyft på åtkomstluckan för papperstrassel på duplexenheten.
    Figur : Öppna åtkomstluckan för papperstrassel
  4. Ta försiktigt bort eventuellt papper som fastnat eller gått sönder i det här området genom att dra ut det ur produkten.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  5. Tryck nedåt för att lossa spärren på duplexenheten.
    Figur : Tryck nedåt för att lossa spärren
  6. Dra duplexenheten rakt ut ur skrivaren tills det tar stopp.
    Figur : Ta bort duplexenheten
  7. Lyft upp den första åtkomstluckan för papperstrassel och ta bort de papper som har fastnat.
    Figur : Lyft upp åtkomstluckan för papperstrassel och ta bort de papper som har fastnat
  8. Lyft upp den andra åtkomstluckan för papperstrassel och ta bort de papper som har fastnat.
    Figur : Lyft upp åtkomstluckan för papperstrassel och ta bort de papper som har fastnat
  9. Öppna den främre luckan.
    Figur : Öppna den främre luckan
  10. Ta bort papper som har fastnat vid öppningen under tonerkassetten.
    Figur : Ta bort papper som fastnat
  11. Stäng den främre luckan.
    Figur : Stäng den främre luckan
  12. Skjut in duplexenheten i ledarna som på bilden tills det klickar på plats.
    Figur : Installera duplexenhet
  13. Stäng den vänstra luckan.
    Figur : Stäng den vänstra luckan
  14. Montera efterbehandlaren.
    Figur : Montera efterbehandlaren