HP LaserJet Enterprise M806 - Åtgärda papperstrassel innanför den främre luckan

Åtgärda papperstrassel innanför den främre luckan
  1. Öppna den främre luckan. Se till att luckan är helt öppen.
    Figur : Öppna luckan
  2. Tryck på knappen på spaken och rotera sedan spaken för tonerkassetten till det nedre läget.
    Figur : Frigör spaken för tonerkassetten
  3. Ta tag i handtaget på tonerkassetten och ta bort den genom att dra den utåt.
    Figur : Ta bort tonerkassetten
  4. Vrid den gröna ratten motsols och ta sedan bort papperet som fastnat.
    Figur : Ta bort papperet som fastnat
  5. Passa in tonerkassetten på platsen och skjut sedan in den i produkten. Tonerkassetten sjunker ned något när den är på plats.
    Figur : Installera tonerkassetten
  6. Tryck på knappen på spaken och rotera sedan spaken för tonerkassetten till det övre läget.
    Figur : Lås spaken för tonerkassetten
  7. Stäng den främre luckan.
    Figur : Stäng luckan