hp-support-head-portlet

Åtgärder
Läser in...

Välkommen till HP Kundsupport

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-share-print-widget-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Pro MFP - Skanna med programmet HP Scan (OS X)

Skanna med programmet HP Scan (OS X)
Om du vill börja skanna från datorn använder du HP Scan-programvaran.
  1. Lägg dokumentet i dokumentmataren eller på skannerglaset enligt markeringarna på skrivaren.
  2. Öppna HP Scan som finns i mappen Hewlett-Packard i mappen Program på datorn.
  3. Följ anvisningarna på skärmen för att skanna dokumentet.
  4. När du har skannat alla sidor klickar du på Arkiv och sedan på Spara för att spara dem i en fil.

hp-feedback-input-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-online-communities-portlet

Åtgärder
Läser in...

Fråga communityt!


Supportforum

Supportforum

Anslut till diskussionen! Hitta lösningar, ställ frågor och dela med dig av tips till andra ägare av HP produkter. Besök nu


hp-feedback-banner-portlet

Åtgärder
Läser in...

hp-country-locator-portlet

Åtgärder
Läser in...
Land: Flag Sverige

hp-detect-load-my-device-portlet

Åtgärder
Läser in...