HP LaserJet Pro MFP - Skanna med programmet HP Scan (Windows)

Skanna med programmet HP Scan (Windows)
Använd programmet HP Scan om du vill initiera skanning från programvara på datorn. Du kan spara den skannade bilden som en fil eller skicka den till ett annat program.
  1. Lägg dokumentet i dokumentmataren eller på skannerglaset enligt markeringarna på skrivaren.
  2. Klicka på Start på datorn, klicka på Program (eller Alla program i Windows XP).
  3. Klicka på HP och välj sedan skrivaren.
  4. Klicka på HP Scan, välj en skanningsgenväg och justera inställningarna vid behov.
  5. Klicka på Skanna.
  obs!
Klicka på Mer om du vill se fler alternativ.
Klicka på Skapa ny genväg om du vill skapa en egen uppsättning inställningar och spara den i listan över genvägar.