HP LaserJet, HP PageWide Enterprise - Så här skapar och använder du vattenstämplar vid utskrift (macOS)

Så här skapar och använder du vattenstämplar vid utskrift (Mac OS X)
  1. Klicka på menyn Arkiv och sedan på Skriv ut.
  2. Välj produkten på menyn Skrivare.
  3. Öppna menyernas listruta eller klicka på Visa detaljer och klicka sedan på menyn Vattenstämplar.
  4. Välj alternativet Vattenstämpel.
  5. I listrutan Sidor väljer du om samtliga sidor i utskriften ska innehålla vattenstämpeln eller endast förstasidan.
  6. I listrutan Text väljer du ett av standardmeddelandena eller alternativet Anpassat och skriver in ett nytt meddelande i rutan.
  7. Välj alternativ för återstående inställningar.
  8. Klicka på knappen Skriv ut.