HP LaserJet Enterprise, HP LaserJet Enterprise MFP, HP LaserJet Pro MFP, HP PageWide Enterprise - Skapa utskriftsgenvägar (Windows)

Skapa utskriftsgenvägar (Windows)
  1. Välj alternativet Skriv ut i programvaran.
  2. Välj produkten och klicka sedan på Egenskaper eller Inställningar.
  3. Klicka på fliken Utskriftsgenvägar.
  4. Om du vill använda en befintlig genväg väljer du den i listan till vänster på skärmen.
    Om du vill skapa en ny genväg gör du så här:
    1. Välj en befintlig genväg att utgå ifrån till vänster på skärmen.
    2. Välj utskriftsalternativ för den nya genvägen till höger på skärmen.
        obs!
      Välj alltid en genväg innan du justerar någon av inställningarna på höger sida av skärmen. Om du justerar inställningarna och sedan väljer en genväg, förloras alla justeringar.
    3. Klicka på knappen Spara som.
    4. Ange ett namn för genvägen och klicka sedan på knappen OK.
  5. Klicka på OK för att stänga dialogrutan Dokumentegenskaper. I dialogrutan Skriv ut klickar du på knappen OK för att skriva ut.