HP SlateBook-datorer - Vanliga frågor om din bärbara HP-dator (Android 4.3, 4.2/Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller bärbara HP-datorer med operativsystemet Android 4.3 eller 4.2/Jelly Bean.
Det här dokumentet innehåller svar på vanliga frågor om HP-datorer.
  obs!
Beroende på vilken version av Android som finns installerad på din surfplatta, överensstämmer en del av bilderna i det här dokumentet inte exakt med din surfplatta.
Hur kan jag få skärmen SlateBook att rotera automatiskt i Android 4.2 eller 4.3?
Hur surfar jag på internet på min SlateBook i Android 4.2 eller 4.3?
Hur installerar jag programvara på min SlateBook i Android 4.2 eller 4.3?
Kan jag använda min SlateBook utan internetanslutning?
Kan jag ansluta SlateBook till en annan dator för att överföra filer?
Hur öppnar jag filer på min SlateBook?
Var sparar jag filer på min SlateBook?
Kan jag byta ut batterierna i min SlateBook?
Kan jag fortfarande använda det fysiska tangentbordet på min SlateBook när surfplattans skärm är bortkopplad?
Kan jag ha ett skärmskydd på min SlateBooks skärm?
Behöver jag en dataplan för min SlateBook?
Var kan jag hitta Wi-Fi-MAC-adressen på min SlateBook i Android 4.2 eller 4.3?
Kan jag återställa min SlateBook?
Var hittar jag teknisk support för min SlateBook?