• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP Deskjet 2540 All-in-One Series - Kopiera textdokument eller blandade dokument

HP Deskjet 2540 All-in-One Series - Kopiera textdokument eller blandade dokument
  obs!
Alla dokument kopieras i läget för normal utskriftskvalitet. När du kopierar kan du inte ändra kvaliteten.
1-sidigt original till 1-sidig kopia
  1. Lägg papper i inmatningsfacket.
    Figur : Lägg i en pappersbunt
  2. Fäll upp skrivarlocket.
    Figur : Öppna locket.
  3. Lägg originalet med trycksidan nedåt i det främre, högra hörnet av skannerglaset.
    Figur : Lägg i originalet
  4. Stäng locket.
    Figur : Stäng locket
  5. Tryck på antingen Starta svartvit kopiering eller Starta färgkopiering för att starta kopieringen.
    Du kan öka antalet kopior (upp till 9) genom att trycka på knappen upprepade gånger.