HP Deskjet 2540 All-in-One Series - Kopiera textdokument eller blandade dokument

HP Deskjet 2540 All-in-One Series - Kopiera textdokument eller blandade dokument

obs!
Alla dokument kopieras i läget för normal utskriftskvalitet. När du kopierar kan du inte ändra kvaliteten.
1-sidigt original till 1-sidig kopia
  1. Lägg papper i inmatningsfacket.
    Figur : Lägg i en pappersbunt
  2. Fäll upp skrivarlocket.
    Figur : Öppna locket.
  3. Lägg originalet med trycksidan nedåt i det främre, högra hörnet av skannerglaset.
    Figur : Lägg i originalet
  4. Stäng locket.
    Figur : Stäng locket
  5. Tryck på antingen Starta svartvit kopiering eller Starta färgkopiering för att starta kopieringen.
    Du kan öka antalet kopior (upp till 9) genom att trycka på knappen upprepade gånger.