HP Slate 7-surfplattor - Teckenstorleken är för liten i vissa appar (Android 4.1/Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller HP Slate 7-surfplattor med operativsystemet Android 4.1/Jelly Bean.
I vissa appar visar surfplattan text i en teckenstorlek som är för liten för att den ska gå att läsa. Problemet kan inte åtgärdas genom att teckenstorleken ökas i surfplattans inställningar, och zoomfunktionen är inaktiverad. Det finns inget sätt att förstora texten i dessa appar.
Den lilla teckenstorleken som visas av surfplattan beror på ett kompatibilitetsproblem vid utvecklingen av appen, och representerar inte ett problem med surfplattans maskinvara eller operativsystem. Problemet måste lösas genom uppdatering av de enskilda appar i vilka problemet uppstår. Rapportera problemet och begär en programfix för den berörda appen genom att kontakta apputvecklarna via länken Skicka e-post i sektionen Utvecklare på Google Play Stores appsida.
Figur : Exempel på liten text i appen Google Currents
Exempel på liten text i appen Google Currents