• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Hitta produktnamn, produktnummer eller serienummer

Videon i det här dokumentet visar du enklast hittar produktnamn (modell), produktnummer eller serienummer. Om du inte spela upp videon eller har ytterligare frågor, välj den relevanta länken i tabellen nedan för detaljerad information.
Välj typ av produkt i följande tabell: