HP ENVY 5530 e-All-in-One series och HP Deskjet Ink Advantage 4510 e-All-in-One series - Meddelandet 'Inkompatibla utskriftsinställningar' för utfallande utskrift på vanligt papper visas på datorn

HP ENVY 5530 e-All-in-One series och HP Deskjet Ink Advantage 4510 e-All-in-One series – Meddelandet 'Inkompatibla utskriftsinställningar' för utfallande utskrift på vanligt papper visas på datorn
Det är inte alla utskriftsalternativ som kan hantera utfallande (kantlös) utskrift. De inkompatibla inställningarna kan ha att göra med medietyp, pappersstorlek, dubbelsidig utskrift eller utskriftskvalitet. Om du får meddelandet "Inkompatibla utskriftsinställningar" när du gör en utfallande utskrift från datorn ändrar du den ena av de inkompatibla inställningarna så att utskriften kan fortsätta. En varningsikon () kan visas bredvid det inkompatibla alternativet.
Till exempel kan du få det här meddelandet om du väljer Utfallande utskrift och Maximal dpi som utskriftskvalitet vid utskrift på vanligt papper. För att åtgärda problemet kan du ändra utskriftskvaliteten till Normal.
När du väljer en medietyp ställs utskriftskvaliteten automatiskt in på den kvalitetsinställning som rekommenderas för medietypen i fråga. Om du ändrar utskriftskvalitetsinställningen så att den inte stöds av medietypen, kommer du att se en varningsikon bredvid namnet på medietypen.