• Information
    Välkommen, Samsungkunder

Behöver du support för din Samsung skrivare? HP finns här till hjälp! Läs mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP ENVY 5530 e-All-in-One series och HP Deskjet Ink Advantage 4510 e-All-in-One series - Felmeddelandet 'Bläckpatronerna är inte från HP' visas på enhetens display

HP ENVY 5530 e-All-in-One series och HP Deskjet Ink Advantage 4510 e-All-in-One series - Felmeddelandet 'Bläckpatronerna är inte från HP' visas på enhetens display
Fortsätt genom att följa uppmaningarna på displayen eller byt ut de angivna bläckpatronerna mot äkta HP-bläckpatroner.
HP rekommenderar att du använder äkta HP-bläckpatroner. Äkta HP-bläckpatroner är utformade och testade med HP-skrivare så att du enkelt får utmärkta resultat, gång efter gång.
  obs!
HP lämnar inte några garantier för kvaliteten eller tillförlitligheten hos tillbehör från andra tillverkare. Service eller reparation av skrivaren till följd av att tillbehör från andra tillverkare använts täcks inte av garantin.
Om du trodde att du köpt äkta HP-bläckpatroner kan du gå till www.hp.com/go/anticounterfeit.
Så här byter du bläckpatronerna
  1. Kontrollera att strömmen är påslagen.
  2. Ta ut den gamla bläckpatronen.
    1. Öppna åtkomstluckan och vänta tills skrivarvagnen har flyttats till mitten av produkten.
      Figur : Bild – Fäll upp bläckpatronsluckan
    2. Fäll upp locket på bläckpatronen och ta bort patronen från hållaren.
      Figur : Bild – Tryck på fliken på bläckpatronen för att lossa patronen
  3. Sätt i en ny patron.
    1. Ta ut patronen ur förpackningen.
      Figur : Bild – Ta bort den skyddande plasttejpen från bläckpatronen
    2. Ta bort plasttejpen genom att dra i den rosa utdragsfliken.
      Figur : Bild – Ta bort fliken från bläckpatronen
    3. Skjut in den nya bläckpatronen i hållaren i vinkel under det öppnade locket och tryck sedan fast locket medan patronen glider på plats.
      Figur : Bild – Stäng locket på bläckpatronen
  4. Stäng bläckpatronsluckan.
    Figur : Bild – Stäng bläckpatronsluckan
      obs!
    HP skrivarprogram uppmanar dig att justera bläckpatronerna när du skriver ut ett dokument efter att ha installerat en ny bläckpatron.