HP 7, HP Slate 7-surfplattor - Hitta modellnummer, produktnummer, serienummer och version av Android-operativsystemet för din HP-surfplatta (Android 4.1/Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller HP-surfplattor med operativsystemet Android 4.1/Jelly Bean.
Använd det här dokumentet till att ta reda på produkt- och systeminformation du kan behöva för garantiinformation, service eller uppdateringar för din HP-surfplatta.
Ta reda på surfplattans modellnummer
Så här tar du reda på surfplattans modellnummer:
  1. På startskärmen trycker du på ikonen Alla appar och sedan på ikonen Inställningar .
  2. I avsnittet System trycker du på Om surfplattan.
    Figur : Om surfplattan:
    Om surfplattan:
  3. Surfplattans modellnummer visas i avsnittet Modellnummer.
    Figur : Modellnummer
    Modellnummer
Ta reda på surfplattans produktnummer
Gör på något av följande sätt för att hitta surfplattans produktnummer, beroende på vilken surfplattemodell du har:
Ta reda på surfplattans serienummer
Använd anvisningarna i något av följande avsnitt för att söka efter surfplattans serienummer:
Ta reda på surfplattans operativsystemversion
Så här tar du reda på Android-operativsystemversionen:
  1. På startskärmen trycker du på ikonen Alla appar och sedan på ikonen Inställningar .
  2. I avsnittet System trycker du på Om surfplattan.
    Figur : Om surfplattan:
    Om surfplattan:
  3. Den operativsystemversion som finns installerad på surfplattan visas i informationen under Android-version.
    Figur : Android-version
    Android-version