HP7-, HP Slate 7-surfplattor - Vanliga frågor om HP-surfplattor (Android4.1/Jelly Bean)

Det här dokumentet gäller HP-surfplattor med operativsystemet Android 4.1/Jelly Bean.
Det här dokumentet innehåller svar på vanliga frågor om HP-surfplattor.
Hur gör jag för att surfa på internet med min HP-surfplatta?
Hur installerar jag programvara, t.ex. mitt favoritspel, på min HP-surfplatta?
Kan jag använda min HP-surfplatta utan en internetanslutning?
Hur gör jag för att öppna filer på min HP-surfplatta?
Var sparar jag filer på min HP-surfplatta?
Kan jag byta ut batteriet på min HP-surfplatta?
Kan jag lägga till ett skärmskydd på min HP-surfplattas skärm?
Behöver jag en dataplan för min HP-surfplatta?
Var hittar jag datorns WiFi-MAC-adress?
Kan jag återställa min HP-surfplatta?
Var hittar jag teknisk support för min HP-surfplatta?