HP Officejet 6600 e-All-in-One- och 6700 Premium e-All-in-One-skrivare (H711) - Ett meddelande om skannerfel visas på skrivarens kontrollpanel

Problem

Ett meddelande om ”Skannerfel” visas på skrivarens kontrollpanel.
Viktigt! Du måste följa dessa lösningar i angiven ordningsföljd för att lösa problemet. När en av lösningarna löser problemet kan du avsluta felsökningen.

Lösning ett: Återställ skrivaren och uppdatera firmware

Följ stegen för att återställa skrivaren och uppdatera den inbyggda programvaran.

Steg ett: Återställ skrivaren

1. Tryck på strömbrytaren () för att slå på produkten.
  2. Dra ut strömkabeln från baksidan av produkten när produkten är påslagen.
  3. Dra ut strömkabeln ur vägguttaget.
  4. Vänta i minst 15 sekunder.
  5. Anslut strömkabeln till vägguttaget igen.
  6. Anslut strömkabeln till produktens baksida igen.
  7. Om produkten inte slås på automatiskt trycker du på strömbrytaren () för att starta den.
obs!
Skrivaren kan behöva värmas upp en stund. Lamporna på skrivaren kan blinka och det kan hända att vagnen rör sig. Vänta tills uppvärmningen är klar innan du fortsätter.

Steg två: Uppdatera skrivarens inbyggda programvara

Välj en metod och följ sedan stegen för att uppdatera den inbyggda programvaran.

Lösning två: Lämna in skrivaren på service

Reparerar eller ersätt din HP-produkt om du har slutfört alla föregående steg.
För att se om din produkt fortfarande är under garanti går du till webbplatsen för garantikontroll http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakta HP Support för att schemalägga en reparation eller byte. Om du är i Stillahavsområdet ska du kontakta HP Support för att hitta ett lokalt servicecenter i ditt område.
Reparationsavgifter kan tillkomma om garantin inge längre gäller för produkterna.