• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

HP LaserJet Pro MFP M521 - Kontrollpanel

Kontrollpanelens layout

Figur : Pekskärmens uppbyggnad
  1. Pekskärm
  2. Knappen och lampan Hjälp
  3. Höger pilknapp och lampa
  4. Knappen och lampan Avbryt
  5. Lampa för trådlöst (endast trådlösa modeller)
  6. Åtgärdslampa
  7. Redolampa
  8. Knappen och lampan Tillbaka
  9. Vänster pilknapp och lampa
  10. Knappen och lampan Hem

Kontrollpanelens startskärm

Från startskärmen har du åtkomst till produktens funktioner. Där visas också produktens aktuella status.
obs!
Funktionerna på startskärmen varierar beroende på produktkonfigurationen. Layouten kan se lite olika ut beroende på språk.
    Figur : Startskärm
  1. Knappen Webbtjänster
  2. Knappen Inställningar
  3. Knappen Trådlös (endast trådlösa modeller)
  4. Knappen Nätverk (endast för produkter som är anslutna till nätverket)
  5. Knappen Information
  6. Knappen Förbrukningsmaterial
  7. Knappen Fax
  8. Knappen Appar
  9. Produktstatus
  10. Knappen Skanna
  11. Knappen Kopiera
  12. Knappen USB

Kontrollpanelens hjälpsystem

Produkten har ett inbyggt hjälpsystem som förklarar hur de olika skärmarna används. Du öppnar hjälpsystemet genom att trycka på knappen Hjälp  i skärmens övre högra hörn.
På en del skärmar öppnas en global meny när du trycker på knappen Hjälp. Du kan använda menyn för att söka efter ämnen. Du kan bläddra igenom menystrukturen genom att trycka på knapparna på menyn.
Vissa hjälpskärmar har animationer som vägleder dig genom åtgärder, t.ex. rensa papperstrassel.
För skärmar som innehåller inställningar för enskilda utskrifter, öppnas ett avsnitt som förklarar de olika alternativen på skärmen.
Om ett fel- eller varningsmeddelande visas trycker du på knappen Hjälp  för att visa en beskrivning av problemet. Meddelandet innehåller också instruktioner för hur du löser problemet.