HP LaserJet Pro - Konfigurera utskrift med HP Wireless Direct

Konfigurera utskrift med HP Wireless Direct
  obs!
Den här funktionen används endast på trådlösa modeller.
Med utskriftsfunktionen HP Wireless Direct kan du skriva ut från din trådlösa mobilenhet direkt till en HP Wireless Direct-aktiverad produkt utan att behöva ansluta till ett nätverk eller Internet. Använd HP Wireless Direct när du vill skriva ut trådlöst från följande enheter:
  • iPhone, iPad eller iTouch med Apple AirPrint
  • Mobilenheter som används med programmet HP ePrint Home & Biz i Android, iOS eller Symbian
Så här konfigurerar du HP Wireless Direct via kontrollpanelen:
  obs!
För den här funktionen måste du ställa in ett säkerhetslösenord för produkten. Om du inte har konfigurerat något lösenord tidigare uppmanas du att göra det när du har aktiverat funktionen.
  1. Tryck på Trådlös på startskärmen på produktens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Trådlöst-menyn
    • Inställningar för Wireless Direct
    • På/Av
      obs!
    Om alternativet Inställningar för Wireless Direct inte visas på kontrollpanelen behöver du uppgradera den inbyggda programvaran. Hämta den aktuella versionen genom att besöka www.hp.com, ange HP-produktnumret i sökrutan, välja den specifika produktmodellen och sedan klicka på länken Software & Driver Downloads.
  3. Tryck på . Produkten kan uppmana dig att ställa in ett säkerhetslösenord. Inställningen sparas i produkten och menyn Inställningar för Wireless Direct visas på kontrollpanelen.