Åtgärda problem med utskriftskvaliteten för HP Deskjet 3510 och Deskjet Ink Advantage 3510 e-All-in-One-skrivarserie

Det här dokumentet avser e-All-in-One-skrivarna HP Deskjet 3510, 3511, 3512 och Deskjet Ink Advantage 3515 och 3516.
Utskrivna dokument och foton håller inte förväntad kvalitet. Förfarandena i det här dokumentet bör vara till hjälp vid blekta eller randade utskrifter, när svart eller andra färger inte skrivs ut, dokument med suddig eller oskarp text, utskrifter med bläckstrimmor eller fläckar och många andra problem med utskriftskvaliteten.
  obs!
Några av lösningarna nedan kräver den fullständiga versionen av HP:s programvara. Om du inte installerade den fullständiga programvaran när du installerade skrivaren klickar du här för att gå till sidan Programvara och drivrutiner och sedan hämta och installera den fullständiga programvaran.