HP-datorer och skrivare - Är Windows-versionen på datorn 32-bitars eller 64-bitars?

Det här dokumentet gäller bara HP-produkter och programvara för Windows. Det här dokumentet gäller inte Mac, Linux eller andra icke-Windows-operativsystem.
Vissa program och drivrutiner kan bara installeras på 32- eller 64-bitarsversioner av Windows. Det är bra att veta vilken Windows-version du har så att du kan hämta rätt typ av programvara och drivrutiner från HP:s webbplats.