HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - AirPrint

AirPrint

Direktutskrift via Apples AirPrint stöds för iOS 4.2 och Mac OS X 10.7 eller senare. Använd AirPrint för att skriva ut direkt till produkten från en iPad (iOS 4.2), iPhone (3GS eller senare) eller iPod touch (tredje generationen eller senare) i följande mobilapplikationer:
  • E-post
  • Foton
  • Safari
  • Välj tredjepartsprogram.
För att kunna använda AirPrint måste produkten vara ansluten till ett trådlöst nätverk. Mer information om hur du använder AirPrint och vilka HP-produkter som är kompatibla med AirPrint finns på www.hp.com/go/airprint.
obs!
Du kanske måste uppgradera produktens fasta programvara för att kunna använda AirPrint. Gå till www.hp.com/support.
obs!
När du använder AirPrint-drivrutinen skiljer sig alternativen och inställningarna från dem som du erhåller med drivrutinen med full funktionalitet från HP. Det här dokumentet beskriver funktionerna i HP-drivrutinen med full funktionalitet.