• Information

• Respons

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Fylla på papper

Fylla på fack 1 (kombifacket på vänster sida av produkten)

1. Öppna fack 1.
    Figur : Öppna fack 1
  2. Dra ut förlängningsdelen.
    Figur : Förlängningsdel till fack 1
  3. Dra ut pappersledarna helt och hållet och lägg sedan i pappersbunten i fack 1. Justera pappersledarna efter papperets storlek.
    obs!
    Lägg papperet i fack 1 med utskriftssidan nedåt och den övre kanten mot den främre delen av facket.
    Figur : Fylla på fack 1

Fylla på fack 2 eller det extra facket 3

1. Dra ut facket ur enheten.
    Figur : Öppna fack 2
  2. Dra ut pappersledarna för längd och bredd.
    Figur : Öppna pappersledarna
  3. Placera papperet i facket och se till att det ligger plant i alla fyra hörnen. Skjut sidobreddreglagen så att de ligger i linje med markeringen för pappersstorlek längst ned i facket. Skjut det främre längdreglaget så att det trycker pappersbunten mot fackets bakre del.
    obs!
    Placera papperet i facket med utskriftssidan vänd uppåt.
    Figur : Fylla på papper i fack 2
  4. Tryck ner papperet och kontrollera att pappersbunten inte är högre än gränsflikarna på sidan av facket.
    Figur : Kontrollera att papperet ligger under flikarna på facket
  5. Skjut in facket i enheten.
    Figur : Stänga fack 2

Fyll på dokumentmataren

Dokumentmataren rymmer upp till 50 ark på 75 g/m2brevpapper.
  varning!
För att undvika att skada produkten bör du inte fylla på originaldokument med korrigeringstejp, korrigeringsvätska, gem eller klamrar. Du bör inte heller använda fotografier, små original eller ömtåliga original i dokumentmataren.
  1. Sätt in originalen i dokumentmataren vända uppåt.
    Figur : Dokumentmataren
  2. Justera styrskenorna tills de ligger tätt an mot papperet.
    Figur : Dokumentmatarguider