• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Byta bläckpatroner

Byta bläckpatroner

Produkten använder fyra färger och var och en av dem har en egen bläckpatron: gul (Y), cyan (C), magenta (M) och svart (K).
  1. Öppna bläckpatronsluckan.
    Figur : Öppna den främre luckan
  2. Tryck den gamla bläckpatronen inåt för att lossa den.
    Figur : Tryck in den installerade patronen för att låsa upp den
  3. Ta tag i kanten på den gamla bläckpatronen och dra den sedan rakt utåt för att ta bort den.
    Figur : Ta bort den gamla tonerkassetten
  4. Ta ut den nya bläckpatronen ur förpackningen.
    Figur : Ta ut den nya tonerkassetten från förpackningen
  5. Rör inte vid metallkontakten på bläckpatronen. Om det finns fingeravtryck på kontakten kan kvaliteten på utskrifterna försämras.
  6. Sätt i den nya bläckpatronen i produkten.
    Figur : Sätt in den nya kassetten
  7. Stäng bläckpatronsluckan.
    Figur : Stäng den främre luckan
  8. Lägg den gamla bläckpatronen i kartongen och följ HP:s återvinningsanvisningar på http://wwww.hp.com/recycle.