• Information
    CORONAVIRUS (COVID19) Påverkan:

Vi upplever längre än förväntade väntetider för att nå en agent. Vänligen använd våra digitala tjänster som Virtual Agent (på engelska) och Diagnostik verktyg (på engelska) eller ditt HP Konto för snabbare service. Instant Ink kunder vänligen gå till instantink.com.

Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP OFFICEJET PRO X476 AND X576 MFP SERIES - Instruktioner för retur och återvinning

USA och Puerto Rico

Gå till www.hp.com/recycle om du vill ha fullständig information om återvinning samt om du vill beställa förfrankerade etiketter, kuvert eller kartonger. Följ instruktionerna nedan.

Flera returer (mer än en kassett)

1. Lägg varje HP Officejet-bläckpatron i originalkartongen och -påsen.
  2. Tejpa ihop kartongerna med paketeringstejp. Paketet får väga upp till 31 kg.
  3. Använd en gemensam förbetald leveransetikett.
ELLER
  1. Använd en egen förpackning eller beställ en kostnadsfri insamlingslåda från www.hp.com/recycle eller genom att ringa 1-800-340-2445 (lådan rymmer upp till 31 kg med HP Officejet-bläckpatroner).
  2. Använd en gemensam förbetald leveransetikett.

Retur av enstaka kassett

1. Lägg HP Officejet-bläckpatronen i originalpåsen och -kartongen.
  2. Fäst leveransetiketten på förpackningens framsida.

Leverans

För återvinning av HP Officejet-bläckpatroner i USA och Puerto Rico använder du den förfrankerade, föradresserade fraktsedeln som finns i kartongen. Om du vill använda UPS-etiketten ger du paketet till UPS-föraren vid nästa leverans eller hämtning, eller tar med den till behörigt UPS-inlämningsställe. (För UPS-upphämtning debiteras du gällande leveransavgifter.) Information om lokalt UPS-inlämningsställe får du genom att ringa 1-800-PICKUPS eller besöka www.ups.com.
Om du returnerar paketet med en FedEx-etikett lämnar du in det antingen till den amerikanska posten eller FedEx-föraren vid nästa hämtning eller leverans. (För FedEx-upphämtning debiteras du gällande leveransavgifter.) Du kan även lämna in dina förpackade bläckpatroner på valfritt amerikanskt postkontor eller FedEx-inlämningsställe. Information om närmaste amerikanskt postkontor får du genom att ringa 1-800-ASK-USPS eller besöka www.usps.com. Information om närmaste FedEx-inlämningsställe får du genom att ringa 1-800-GOFEDEX eller besöka www.fedex.com.
Om du vill ha mer information eller om du vill beställa fler etiketter eller returkartonger går du till www.hp.com/recycle eller ringer 1-800-340-2445. Informationen kan ändras utan föregående meddelande.

För bosatta i Alaska och Hawaii

Använd inte UPS-etiketten. Ring 1-800-340-2445 för information och instruktioner. Postverket i USA tillhandahåller kostnadsfri returtransport av skrivarkassetter under ett arrangemang med HP för Alaska och Hawaii.

Returer utanför USA

Om du vill delta i HP Planet Partner-programmet för retur och återvinning följer du bara de enkla anvisningarna i återvinningsguiden (som finns i förpackningen med den nya produkten). Du kan också gå till www.hp.com/recycle. Välj land/region för information om hur du returnerar dina HP Officejet-förbrukningsartiklar.

Kassera batterier

För information om hur du kasserar batterier, se http://www8.hp.com/us/en/hp-information/environment/product-recycling.html

Skrivaråtervinning