HP OFFICEJET PRO X451 AND X551 MFP SERIES - Lösa problem med enhetens programvara från Windows

Lösa problem med enhetens programvara från Windows

Fel
Lösning
Ingen skrivardrivrutin visas för produkten i mappen Skrivare.
Installera om programvaran för produkten.
obs!
Stäng alla program som körs. Om du vill stänga ett program med en ikon i systemfältet högerklickar du på ikonen och väljer Stäng eller Avaktivera.
Anslut USB-kabeln till en annan USB-port på datorn.
Ett felmeddelande visades under programinstallationen
Installera om programvaran för produkten.
obs!
Stäng alla program som körs. Om du vill stänga ett program med en ikon i aktivitetsfältet högerklickar du på ikonen och väljer Stäng eller Avaktivera.
Kontrollera hur mycket ledigt utrymme det finns på enheten där du installerar programvaran för produkten. Frigör om nödvändigt så mycket utrymme du kan och installera därefter om programvaran för produkten.
Kör om nödvändigt diskdefragmenteraren innan du installerar om programvaran för produkten.
Produkten är i läget Redo men skriver inte ut
Skriv ut en konfigurationssidan och kontrollera produktens funktioner.
Kontrollera att alla kablar sitter ordentligt på plats och uppfyller specifikationskraven. Detta gäller även USB- och nätkablarna. Försök att ansluta en ny kabel.
Kontrollera att IP-adressen på konfigurationssidan stämmer överens med IP-adressen för programporten. Gör något av följande:
Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008 och Windows Vista
  1. Klicka på Start.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka på Skrivare och fax (om du använder standardvyn för Start-menyn) eller klicka på Skrivare (om du använder Klassisk Start-meny).
  4. Högerklicka på drivrutinsikonen för produkten och välj Egenskaper.
  5. Klicka på fliken Portar och klicka sedan på Konfigurera port.
  6. Kontrollera IP-adressen och klicka sedan på OK eller Avbryt.
  7. Om det inte är samma IP-adress tar du bort drivrutinen. Installera sedan om drivrutinen med hjälp av rätt IP-adress.
Windows 7
  1. Klicka på Start.
  2. Klicka på Enheter och skrivare.
  3. Högerklicka på drivrutinsikonen för produkten och välj Egenskaper för skrivare.
  4. Klicka på fliken Portar och klicka sedan på Konfigurera port.
  5. Kontrollera IP-adressen och klicka sedan på OK eller Avbryt.
  6. Om det inte är samma IP-adress tar du bort drivrutinen. Installera sedan om drivrutinen med hjälp av rätt IP-adress.
Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008 och Windows Vista, Windows 7, installerade med installationsprogrammet för full funktionalitet
  1. Klicka på Start.
  2. Klicka på Alla program.
  3. Klicka på HP.
  4. Klicka på din produkt.
  5. Klicka på Uppdatera IP-adressen om du vill öppna ett verktyg som rapporterar den kända ("tidigare") IP-adressen för produkten och låter dig ändra IP-adressen, om nödvändigt.