HP-datorer - Registrera datorn hos HP (Windows 8)

Det här dokumentet avser HP-datorer som levereras med Windows 8.
När du registrerar din nya dator kan HP kontakta dig med viktig information och uppdateringar för datorn.
obs!
HP skyddar din information och delar inte dina uppgifter med någon.
Du måste vara ansluten till Internet när du ska registrera datorn. Om du är ansluten till Internet kan datorn registreras när du konfigurerar den första gången. Det går även bra att registrera datorn efteråt om du inte är ansluten till Internet eller om du inte registrerar den vid första konfigurationen.
Beroende på hur du väljer att registrera datorn följer du bara anvisningarna i något av följande avsnitt och registrerar den.

Registrera din dator i Windows 8 när du konfigurerar den första gången

Det är enkelt att registrera datorn direkt när du konfigurerar den.
Följ dessa steg för att registrera din dator vid konfigureringen:
  1. När du startar datorn första gången visas Windows- och HP-licensavtalet. Klicka på Acceptera och sedan på Nästa.
  2. Skärmen Registrera och skydda visas på datorn. Skriv in hela ditt namn i fältet Fullständigt namn och e-postadressen i fältet Din e-postadress.
    Figur : Skärmen Registrera och skydda
    Skärmen Registrera och skydda
  3. Klicka på Nästa och fortsätt konfigurationen.

Registrera datorn efter konfigurationen

Det går bra att registrera datorn efteråt om du inte registrerade den under den första konfigurationen eller om du inte var ansluten till Internet.
Följ dessa steg för att registrera din dator när registreringen har slutförts:
  1. Flytta muspekaren till det högra hörnet uppe på skärmen och klicka på Sök.
  2. Skriv registrera i fältet Sök. Appen Registrera hos HP visas på skärmen.
  3. Klicka på Registrera hos HP. Registreringsskärmen visas.
    Figur : Registreringsskärm
    Registreringsskärm
  4. Skriv in ditt förnamn, efternamn och e-postadressen i respektive fält på skärmen. Bekräfta e-postadressen och skriv in postnumret.
  5. Om du vill motta e-post med supportinformation, särskilda erbjudanden för HP-kunder och HP-nyheter väljer du Ja under Jag vill få erbjudanden, supportuppdateringar och nyheter från HP.
  6. Om du vill veta mer om hur HP skyddar din information och använder dina inställningar till att ta fram anpassat innehåll klickar du på Information om hur min upplevelse anpassas med verktyg för automatisk datainsamling.
  7. Klicka på Registrera. Fönstret för ytterligare information visas.
  8. Ytterligare information är inte obligatorisk. Om du vill ange ditt telefonnummer och din postadress skriver du in dessa uppgifter i fälten på skärmen. Lämna dessa fält tomma om du inte vill ange de här uppgifterna.
  9. Slutför installationsprocessen genom att klicka på Slutför.