• Information

• Respons

HP-datorer-hur du laddar ned, installerar och använder HP Support Assistant (Windows)

Det här dokumentet gäller för HP:s och Compaqs datorer med Windows 10, 8 och 7.
HP Support Assistant hjälper till att hålla HP-datorn i fungerande skick genom att söka efter uppdateringar och tillhandahålla verktyg för felsökning. De flesta HP-datorer levereras med HP Support Assistant. Klicka på programikonen i Aktivitetsfältet eller Sök i Windows efter "Support Assistant" för att öppna verktyget.