• Information

• Respons

HP-datorer - Uppdatera drivrutiner och programvara med Windows Update (Windows 10, 8, 7)

Detta dokument avser HP- och Compaq-datorer och surfplattor med Windows 10, Windows 8 eller Windows 7.
Windows Update är ett verktyg som avgör vilka uppdateringar som är aktuella för din dator och installerar dem. För att hämta uppdateringar från Windows Update krävs internetanslutning.
obs!
Du kan även uppdatera drivrutinerna med enhetshanteraren. För mer information, gå till Kan jag använda enhetshanteraren för att hämta uppdateringar? i Vanliga frågor och svar (FAQ).

Installera uppdateringar

Använd dessa steg för att installera uppdateringar.
obs!
Med en internetanslutning med datapriser, till exempel mobildataanslutningar, kanske du måste hämta uppdateringar manuellt.

Vanliga frågor och svar (FAQs)

Granska dessa vanliga frågor om Windows Update.