HP:s stationära datorer - Använda och felsöka minneskortläsare (Windows 8)

Det här dokumentet avser förinstallerade minneskortläsare i HP- och Compaq-datorer med Windows 8.
Många HP- och Compaq-datorer levereras med installerade minneskortläsare. Minneskort används främst för att importera bilder från digitalkameror, men de är även användbara om man vill dela bilder och filer.
  obs!
Alla typer av minneskort stöds inte i alla datorer. Kontrollera datorspecifikationerna för information om kompatibla minneskorttyper.
Vanliga typer av minneskort omfattar:
  • CompactFlash I
  • CompactFlash II
  • Microdrive
  • SD (Secure Digital)
  • miniSD
  • Memory Stick
  • Memory Stick PRO
  • Memory Stick Duo
  • Memory Stick PRO Duo
  • SmartMedia
I HP:s supportdokument Allmän information om minneskort hittar du specifikationer för minneskort.
Använda en kortläsare
Välj ett ämne för att lära dig mer om att använda en kortläsare:
Lösa problem med minneskort
Läs det avsnitt nedan som överensstämmer med problemet som du upplever: