HP-datorer - Åtgärda problem och fel med lågt diskutrymme (Windows 10, 8)

Detta dokument avser datorer och surfplattor från HP med Windows 10 eller Windows 8.
När det finns för lite utrymme tillgängligt på datorhårddisken är det risk för att Windows-uppdateringar inte kan installeras, att appar och filer inte kan laddas ned och att varningsmeddelanden om lågt diskutrymme visas. Datorns eller surfplattans prestanda kan också bli opålitlig.
obs!
Om du använder en notebook-dator från HP med en 32 GB hårddisk och har problem med uppgradering på grund av lågt diskutrymme, gå till HP notebook-datorer - Frigöra lagringsutrymme på en 32 GB hårddisk (Windows 10).
obs!
Om datorn använder Windows 8 och felmeddelandet Diskutrymmet för RECOVERY (D:) håller på att ta slut går du till HP datorer - fel: Dåligt med diskutrymme. Diskutrymmet för Recovery håller på att ta slut (Windows 8) för mer information.

Frigör mer utrymme på hårddisken

Töm papperskorgen, ta bort oönskade filer och program och justera inställningarna för systemåterställning för att frigöra utrymme på hårddisken.

Ytterligare tips för att frigöra utrymme på hårddisken

Använd följande åtgärder för att förhindra problem med lagring.