HP:s enfunktions- och flerfunktionsskrivare - HP-skrivare som inte kan användas i Windows 8

Inledning

Tyvärr saknar denna HP-skrivare stöd för Windows 8. Det innebär att skrivaren inte kommer att fungera i Windows 8.
Det stora flertalet av HP-skrivare som saknar stöd för Windows 8 är minst sju år gamla.
Om du använder operativsystemet Windows 8 i datorn rekommenderar vi att du uppgraderar till en nyare HP-skrivare som är kompatibel med operativsystemet.

Skrivare som saknar stöd för Windows 8

Klicka på plustecknet () bredvid varje HP-skrivartyp för att visa vilka HP-skrivare som inte har stöd för operativsystemet Windows 8.