• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP ENVY 110 (D411) e-All-in-One-skrivarserien - Felsöka problem med utskriftskvaliteten

Problem
Kvaliteten på utskrivna dokument och bilder är sämre än förväntat.
  obs!
Några av lösningarna nedan kräver den fullständiga versionen av HP:s programvara. Om du inte installerade den fullständiga programvaran när du installerade produkten klickar du här för att öppna webbplatsen för nedladdning av programvara och drivrutiner. Ladda ned och installera den fullständiga programvaran.