• Information

• Respons

HP-datorer - Använda Återställningshanteraren för att återställa program och drivrutiner (Windows 8)

Det här dokumentet avser HP- och Compaq-datorer som levererats med Windows 8 installerat.
Dokumentet innehåller information om hur du ominstallerar program eller maskinvarudrivrutiner som medföljde datorn vid leverans.
obs!
Om datorn är specialkonfigurerad behöver du kanske ominstallera vissa program med hjälp av installationsskivorna som medföljde datorn.
Använd informationen i ett av följande avsnitt för hjälp med ominstallation av programvaran och drivrutiner, beroende av om du har en notebook eller en stationär dator.

Installera om programvara på notebook-datorer från HP med Windows 8

Använd följande steg för att installera om fabriksinstallerade program och drivrutiner på datorer som tillverkats med Windows 8.

Installera om program på HP:s stationära och allt-i-ett-datorer med Windows 8

Följ stegen i ett av avsnitten nedan, beroende på om du vill installera om programvaran eller drivrutiner på din stationära dator från HP som tillverkats med Windows 8.