HP LaserJet Pro MFP M521 and HP LaserJet Pro 500 Color MFP M570 - Ytterligare utskriftsmetoder (Mac OS X)

Avbryta en utskrift (Mac OS X)
  1. Du kan avbryta en pågående utskrift genom att trycka på knappen Avbryt  på kontrollpanelen.
      obs!
    Om utskriften har pågått länge kanske du inte kan avbryta den.
      obs!
    När du trycker på knappen Avbryt  tas den utskrift som just håller på att bearbetas bort. Om mer än en utskrift väntar avbryts den utskrift som för närvarande visas på kontrollpanelen när du trycker på Avbryt .
  2. Du kan också avbryta en utskrift från ett program eller en utskriftskö.
    • Program: Normalt visas en dialogruta på skärmen, med vars hjälp du kan avbryta utskriften.
    • Utskriftskö i Macintosh: Öppna skrivarkön genom att dubbelklicka på produktens symbol i dockan. Markera utskriften och klicka sedan på Ta bort.
Välja pappersstorlek (Mac OS X)
  1. Klicka på menyn Fil och därefter på alternativet Utskrift.
  2. Välj produkten på menyn Skrivare.
  3. Klicka på knappen Utskriftsformat på menyn Kopior och sidor.
  4. Välj en storlek i listrutan Pappersstorlek och klicka sedan på OK.
  5. Klicka på knappen Utskrift.
Välja en egen pappersstorlek (Mac OS X)
  1. Klicka på menyn Fil och därefter på alternativet Utskrift.
  2. Välj produkten på menyn Skrivare.
  3. Klicka på knappen Utskriftsformat på menyn Kopior och sidor.
  4. I listrutan Pappersstorlek väljer du alternativet Hantera anpassade storlekar.
  5. Ange mått för sidstorleken och klicka sedan på knappen OK.
  6. Klicka på knappen OK om du vill stänga dialogrutan Utskriftsformat.
  7. Klicka på knappen Utskrift.
Skriva ut vattenstämplar (Mac OS X)
  1. Klicka på menyn Fil och därefter på alternativet Utskrift.
  2. Välj produkten på menyn Skrivare.
  3. Som standard visar skrivardrivrutinen menyn Kopior och sidor. Öppna menyns listruta och klicka sedan på menyn Vattenstämplar.
  4. På menyn Läge väljer du alternativet Vattenstämpel.
  5. I listrutan Sidor väljer du om samtliga sidor i utskriften ska innehålla vattenstämpeln eller endast förstasidan.
  6. I listrutan Text väljer du ett av standardmeddelandena eller alternativet Eget och skriver in ett nytt meddelande i rutan.
  7. Välj alternativ för återstående inställningar.
  8. Klicka på knappen Utskrift.