• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

HP LaserJet Enterprise 700 M712 - Säkerhetsfunktioner för produkten

Säkerhetsinformation
Enheten stöder säkerhetsstandarder och rekommenderade protokoll som kan hjälpa dig att hålla produkten säker, skydda kritisk information på nätverket och förenkla övervakningen och underhållet av produkten.
Detaljerad information om säker bildbehandling och utskriftslösningar från HP finns på www.hp.com/go/secureprinting. På webbplatsen finns länkar till rapporter och dokument med vanliga frågor om säkerhetsfunktioner.
IP-säkerhet
IPsec är en uppsättning protokoll som styr IP-baserad nätverkstrafik till och från enheten. IPsec tillhandahåller värd-till-värdverifiering, dataintegritet och kryptering av nätverkskommunikation.
För produkter som är anslutna till nätverket eller har en HP Jetdirect-skrivarserver kan du konfigurera IPsec genom att använda fliken Nätverk i den inbyggda HP-webbservern.
Logga in på produkten
Vissa funktioner på kontrollpanelen kan skyddas så att de inte kan användas av obehöriga. När en funktion är skyddad blir du ombedd att logga in innan du kan använda den. Du kan även logga in utan att vänta på att bli ombedd genom att trycka på Hem på produktens kontrollpanel och sedan välja alternativet Logga in.
Vanligtvis använder du samma användarnamn och lösenord som när du loggar in på datorn i nätverket. Kontakta nätverksadministratören om du inte är säker på vilka inloggningsuppgifter du ska använda.
När du har loggat in visas alternativet Logga ut på kontrollpanelen. Skydda enheten genom att trycka på Logga ut när du är klar.
Ange ett systemlösenord
Tilldela ett administratörslösenord för åtkomst till den inbyggda HP-webbservern så att obehöriga användare inte kan ändra inställningarna på produkten.
  1. Öppna den inbyggda HP-webbservern genom att ange produktens IP-adress i adressfältet i webbläsaren.
  2. Klicka på fliken Säkerhet.
  3. Öppna menyn Allmän säkerhet.
  4. Ange namnet som ska kopplas till lösenordet i fältet Användarnamn.
  5. Ange lösenordet i fältet Nytt lösenord och sedan en gång till i fältet Bekräfta lösenord.
      obs!
    Om du ändrar ett befintligt lösenord måste du först ange det befintliga lösenordet i fältet Gammalt lösenord.
  6. Klicka på knappen Verkställ. Anteckna lösenordet och förvara det på ett säkert ställe.
Stöd för kryptering: Säkra hårddiskar med höga prestanda från HP
Hårddisken är försedd med hårdvarubaserad kryptering så att du säkert kan lagra känslig information utan att produktens prestanda påverkas. Hårddisken använder den senaste AES-standarden (Advanced Encryption Standard) och är försedd med flexibla tidsbesparande funktioner och är mycket robust.
Gå till menyn Säkerhet i den inbyggda HP-webbservern om du vill konfigurera hårddisken.
Mer information om den krypterade hårddisken hittar du i installationshandboken för HP High-Performance Secure hårddisk.
  1. Ange säker hårddisk i sökfältet och tryck på Retur.
  2. Klicka på länken HP Säker hårddisk med höga prestanda.
  3. Klicka på länken Användarhandböcker.
Låsa formatenheten
Formatenheten, på produktens baksida, har en skåra där du kan ansluta en säkerhetskabel. Genom att låsa fast formatenheten förhindrar du att någon tar ur värdefulla komponenter från formatenheten.
Figur : Fack för formateringslåset