• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Enterprise 700 M712 - Aktivera eller inaktivera alternativen för

Aktivera eller inaktivera alternativen för Inställningar för mycket lågt på kontrollpanelen
Du kan aktivera eller inaktivera standardinställningarna när som helst och du behöver inte återaktivera dem när du sätter i en ny patron.
  1. Tryck på Hem på produktens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Administration
    • Hantera förbrukningsmaterial
    • Inställningar för förbruknings­material
  3. Öppna något av följande alternativ:
    • Svart kassett
    • Underhållssats
  4. Välj alternativet Inställningar för mycket lågt.
  5. Välj något av följande alternativ:
    • Välj alternativet Stopp så att produkten slutar skriva ut (det gäller även fax) tills du har bytt ut patronen.
    • Välj alternativet Uppmanas fortsätta så att produkten slutar skriva ut (det gäller även fax) och uppmanar dig att byta ut patronen. Du kan bekräfta meddelandet och fortsätta skriva ut.
    • Välj alternativet Fortsätt så att produkten varnar om att kassetten mycket snart är slut men att utskriften fortsätter.
        obs!
      Används inställningen Fortsätt går det att skriva ut även efter att tillståndet Mycket låg har inträffat utan att kunden gör något. Det kan leda till dålig utskriftskvalitet.
Om du väljer alternativet Stopp eller Uppmanas fortsätta slutar produkten skriva ut när tröskelvärdet Mycket låg uppnås. När du byter ut patronen återupptas utskriften automatiskt.
Om produkten är inställd på alternativet Stopp eller Uppmanas fortsätta finns det en viss risk för att fax inte skrivs ut när produkten återupptar utskrifterna. Det kan inträffa om produkten har tagit emot fler fax än som ryms i minnet medan produkten har varit i vänteläge.
Produkten kan skriva ut fax utan avbrott efter att tröskelvärdet Mycket låg har uppnåtts. Då ska du ha valt alternativet Fortsätt för färgpatroner och den svarta patronen, men utskriftskvaliteten kan påverkas negativt.
När ett förbrukningsmaterial från HP har nått värdet Mycket låg upphör HP:s skyddsgaranti för det.