HP LaserJet Enterprise 700 Color MFP M775, HP LaserJet Enterprise MFP M725 - Häftare/staplare (endast modellerna z och z+)

Inledning
Häftnings-/staplingsenheten kan häfta ihop dokument med upp till 30 ark med vikten 75 g/m2. Den kan häfta ihop upp till 500 pappersark. De storlekar som kan häftas ihop är:
  • A3 (stående)
  • A4
  • B4 (stående)
  • B5 (liggande)
  • Ledger (stående)
  • Legal (stående)
  • Letter
Pappersvikten kan vara mellan 60 och 120 g/m2. För tyngre papper kan sidbegränsningen vara färre än 30 ark.
Om det dokument du vill häfta ihop bara består av ett ark, eller om det består av fler än 30 ark, matas dokumentet ut till facket utan att häftas ihop.
Endast papper fungerar i enheten för häftning. Försök inte häfta ihop andra typer av papper, t.ex. kuvert, OH-film eller etiketter.
Följ stegen i nästa avsnitt för att konfigurera standardplatsen där produkten häftar på sidorna.
Ange standardplats för häftning
Konfigurera standardplatsen för häftning av dokument. Du kan använda kontrollpanelen för att åsidosätta standardinställningen för ett visst jobb. Följande alternativ finns för standardplatsen för häftning:
  • Inget: Inga häftklammer
  • Längst upp till vänster eller höger: Om dokumentet har stående orientering, sätts en häftklammer i det övre vänstra hörnet av papperets kortsida. Om dokumentet har liggande orientering, sätts en häftklammer i det övre högra hörnet av papperets långsida.
  • Längst upp till vänster: Häftklammern sätts i det övre vänstra hörnet av papperets kortsida.
  • Längst upp till höger: Häftklammern sätts i det övre högra hörnet av papperets långsida.
    Figur : Placering av häftklammer
  1. Övre vänstra hörnet av papperets kortsida.
  2. Övre vänstra hörnet av papperets långsida.
  obs!
Stegen varierar beroende på typ av kontrollpanel.
FutureSmart 3
FutureSmart 4
FutureSmart 3
  1. Bläddra till och välj knappen Administration på startskärmen på produktens kontrollpanel.
  2. Öppna följande menyer:
    • Inställningar för häftning/buntning
    • Häftning
  3. Välj en häftningsplats bland alternativen och tryck sedan på knappen Spara.
FutureSmart 4
Följ dessa steg för att hämta IP-adressen för skrivaren och konfigurera sedan standardinställningen för häftning via HP:s inbyggda webbserver.
  1. Öppna en webbläsare och ange IP-adressen eller värdnamnet på adressraden, exakt så som det visas på skrivarens kontrollpanel. Tryck på Retur på tangentbordet. Då öppnas den inbyggda webbservern (EWS).
    Figur : Exempel på en IP-adress i ett webbläsarfönster
      obs!
    Om webbläsaren visar ett meddelande som anger att åtkomst till webbplatsen kanske inte är säker väljer du alternativet för att fortsätta till webbplatsen. Åtkomst till den här webbplatsen skadar inte datorn.
  2. I HP:s inbyggda webbserver väljer du fliken Kopiera/Skriv ut och välj sedan Hantera häftning/stapling i den vänstra menyn.
  3. Välj häftningsplats från menyn Häfta och klicka på Verkställ.