HP LaserJet Enterprise 700 color MFP M775 - Toneruppsamlingsenhet

Objekt
Beskrivning
Artikelnummer
Toneruppsamlingsenhet
Behållare för spilltoner
CE980A
Mer information finns på www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

Byta ut toneruppsamlingsenheten

Byt ut toneruppsamlingsenheten när en uppmaning om detta visas på kontrollpanelen.
obs!
Toneruppsamlingsenheten är avsedd för engångsanvändning. Försök inte tömma toneruppsamlingsenheten och återanvända den. Det kan leda till att toner spills ut inuti produkten, vilket kan resultera i reducerad utskriftskvalitet. Efter användning returnerar du toneruppsamlingsenheten till HP:s Planet Partners-program för återvinning.
  1. Öppna den bakre luckan. Se till att luckan är helt öppen.
    Figur : Öppna den bakre luckan
  2. Grip tag i toneruppsamlingsenhetens ovansida och ta bort den från skrivaren.
    Figur : Ta bort toneruppsamlingsenhet
  3. Placera locket över öppningen på enhetens framsida.
    Figur : Montera det blå locket
  4. Ta ut den nya toneruppsamlingsenheten ur förpackningen.
    Figur : Ny toneruppsamlingsenhet
  5. För in nederdelen av den nya enheten i produkten först och tryck sedan på enhetens ovansida tills den klickar på plats.
    Figur : Installera ny toneruppsamlingsenhet
  6. Stäng den bakre luckan.
    Figur : Stäng den bakre luckan
    Du återvinner toneruppsamlingsenheten enligt anvisningarna som medföljde den nya toneruppsamlingsenheten.