HP ENVY

HP ENVY120 e-All-in-One series - Beskrivning av enhetens yttre delar
    Figur : Bild – Framsidan och baksidan av HP ENVY120 e-All-in-One series
  1. 1 Genomskinligt lock
  2. 2 Skannerglas
  3. 3 Skanningsyta
  4. 4 Frontpanel (stängd)
  5. 5 Plats för USB-enhet
  6. 6 Platser för minneskort
  7. 7 Kameraikon: Anger var foto- och minnesenhetsplatserna sitter
  8. 8 Lock över pappersbanan
  9. 9 Bläckpatronsvagn
  10. 10 Bläckpatroner (installerade)
  11. 11 Utmatningsfackets förlängningsdel: Fälls ut automatiskt vid utskrift eller kopiering och fälls sedan in automatiskt
  12. 12 Strömbrytare: Tryck en gång för att starta eller stänga av skrivarenÄven när skrivaren är avstängd drar den en liten mängd ström. Om du vill koppla bort strömmen helt stänger du av skrivaren och drar ur strömsladden.
  13. 13 Knapp för trådlös status: Anger huruvida skrivaren är trådlöst ansluten till nätverket och öppnar menyn Trådlöst
  14. 14 Pappersfacksknapp: Öppnar och stänger pappersfacket
  15. 15 Pekdisplay (kallas även display)
  16. 16 Pappersfack (stängt)
  17. 17 Knappar för borttagning av locket över pappersbanan
  18. 18 Frontpanel
  19. 19 Pappersledare för bredd
  20. 20 Pappersfack (utfällt)
  21. 21 Port för anslutning av skrivaren till en dator med hjälp av en USB-kabelVissa funktioner är endast tillgängliga vid trådlös nätverksanslutning.
  22. 22 StrömanslutningAnvänd bara den strömsladd som levererats av HP.
HP ENVY120 e-All-in-One series - Skrivarens delar