• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP x2301 Micro Thin LED-skärm, produktspecifikationer

Inledning
HP x2301, mikrotunn skärm på 23 tum (58,42 cm) med LED-bakgrundsbelysning.
Figur : HP x2301, mikrotunn LED-skärm
Produktnummer
LM914AA och LM914AS
Funktioner
Den mikrotunna LED-skärmen HP x2301 har följande funktioner:
  • 1920 x 1080 fabriksinställd upplösning
  • Stöd för DVI-D och VGA videoingångar
  • Stöd för HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) för att förhindra överföring av icke krypterat HD-innehåll
  • Plug-and-play-funktion, om sådan stöds av datorsystemet
  • Justering via OSD-meny (skärmmeny) för enkel konfigurering och skärmoptimering
  • Funktioner för säkerhetslås
Tekniska specifikationer
LED-funktion
Specifikation
Skärmstorlek
58,42 cm bred diagonal visningsbar bild
Panelens aktiva område (bredd x höjd): 50,9 cm x 28,6 cm
Skärmtyp
TN (LCD) med WLED-bakgrundsbelysning
Inmatningsterminal
1 HDMI-anslutning
1 DVI-D-anslutning
1 VGA-anslutning
Högtalare
Ingen
Skanningsfrekvens
Horisontellt skanningsintervall 24–94 KHz
Vertikalt skanningsintervall 50–76 Hz
Visningsvinkel
Horisontell visningsvinkel: 170 grader
Vertikal visningsvinkel: 160 grader
Lutning: -5 till +20 grader
Rekommenderad upplösning (H x V)
1920 x 1080 vid 60 Hz (samma som max. och optimal)
Kontrastförhållande
Upp till 1000:1
Dynamiskt kontrastförhållande
Upp till 8 000 000:1
Svarstid
3 ms
Pixelavstånd
0,265 (H) x 0,265 (B) mm
HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)
Stöd för HDCP gör att bildskärmen kan visa HDTV-upplösning vid HDMI- eller DVI-anslutning. En bildskärm utan HDCP-stöd eller en bildskärm som ansluts via VGA gör att video som visas nedgraderas i kvalitet till DVD-liknande upplösning (lägre än HDTV).
HDCP är även ett system för skydd av innehåll. HDCP förhindrar överföring av icke krypterat HD-innehåll.
Strömkälla AC/DC nätadapter
Ingång: 100 till 230V~
frekvens: 50~60 Hz
Energiförbrukning: 30 W max. energiförbrukning (28 W typisk energiförbrukning), 5 Watt energisparläge
Driftsmiljö
Temperatur: 5 grader C till 35 grader C
Luftfuktighet: 20 till 80 % relativ fuktighet (icke-kondenserande)
Förvaring
Temperatur: –20 grader C till 60 grader C
Luftfuktighet: 5 till 95 % relativ fuktighet (icke-kondenserande)
Mått
H x B x D (uppackad):
39,9 × 55,2 × 13,9 cm (15,7 × 21,7 × 5,4 tum)
Vikt
Uppackad: 3,5 kg (7,7 pund)