HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Skriva ut ett försättsblad (Mac OS X)

Skriva ut ett försättsblad (Mac OS X)

1. Klicka på menyn Fil och därefter på alternativet Utskrift.
  2. Välj produkten på menyn Skrivare.
  3. Som standard visar skrivardrivrutinen menyn Kopior och sidor. Öppna menyns listruta och klicka sedan på menyn Försättsblad.
  4. Välj var du vill skriva ut försättsbladet. Klicka på knappen Före dokumentet eller Efter dokumentet.
  5. I menyn Försättsbladstyp väljer du det meddelande som du vill skriva ut på försättsbladet.
    obs!
    Om du vill skriva ut ett tomt försättsblad väljer du alternativet standard i menyn Försättsbladstyp.
  6. Klicka på knappen Utskrift.