• Information

• Respons

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Skriva ut flera sidor per ark (Mac OS X)

Skriva ut flera sidor per ark (Mac OS X)

1. Klicka på menyn Fil och därefter på alternativet Utskrift.
  2. Välj produkten på menyn Skrivare.
  3. Som standard visar skrivardrivrutinen menyn Kopior och sidor. Öppna menyns listruta och klicka sedan på menyn Layout.
  4. I listrutan Sidor per ark väljer du det antal sidor som du vill skriva ut på varje ark.
  5. I området Utskriftsriktning väljer du ordning och placering för sidorna på arket.
  6. I menyn Ram väljer du den typ av ram som du vill skriva ut runt varje sida på arket.
  7. Klicka på knappen Utskrift.