HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Använd adressboken om du vill skicka e-post

Du kan skicka epost till en lista med mottagare med hjälp av adressboken. Beroende på enhetens konfiguration kan du visa adressboken på ett eller flera av följande sätt.
  • Alla kontakter: Visar alla kontakter som du har tillgång till.
  • Personliga kontakter: Visar alla kontakter som är kopplade till ditt användarnamn. Kontakterna visas inte för andra som använder enheten.
    obs!
    Du måste vara inloggad på enheten för att kunna se listan Personliga kontakter.
  • Lokala kontakter: Visar alla kontakter som har lagrats i enhetens minne. Kontakterna är synliga för alla som använder enheten.

Lägga till kontakter i adressboken från kontrollpanelen

Om du är inloggad på enheten visas inte kontakter som du lägger till i adressboken för andra som använder enheten.
Om du inte är inloggad är kontakterna som du lägger till i adressboken synliga för alla som använder enheten.
obs!
Du kan också skapa och hantera adressboken med hjälp av den inbäddade HP-webbservern (EWS).
  1. Tryck på E-post på startskärmen på produktens kontrollpanel.
    obs!
    Ange ditt användarnamn och lösenord om du uppmanas att göra det.
    Figur : Knappen E-post
  2. Tryck på knappen Adressbok som finns bredvid fältet Till: så öppnas skärmen Adressbok.
    Figur : Adressboksknapp
  3. Tryck på Lägg till längst ned till vänster på skärmen.
    Figur : Knappen Lägg till adress
  4. Ange kontaktens namn i fältet Namn.
    Figur : Skärmen Adressbok
  5. Välj alternativet E-postadress på menylistan och ange sedan kontaktens e-postadress.
    Lägg till kontakten i listan genom att trycka på OK.
    Figur : Skärmen Adressbok

Skicka ett dokument till e-post med hjälp av adressboken

1. Lägg dokumentet med framsidan nedåt på skannerglaset, eller lägg det med framsidan uppåt i dokumentmataren och justera pappersledarna efter dokumentets storlek.
    Figur : Justera dokumentmatarna
  2. Tryck på E-post på startskärmen på produktens kontrollpanel.
    obs!
    Ange ditt användarnamn och lösenord om du uppmanas att göra det.
    Figur : Knappen E-post
  3. Tryck på knappen Adressbok som finns bredvid fältet Till: så öppnas skärmen Adressbok.
    Figur : Adressboksknapp
  4. Markera önskad adressboksvy i listrutan.
    Figur : Skärmen Adressbok
  5. Markera ett namn i listan med kontakter och tryck på högerpilen Adressbok för att lägga till namnet i mottagarlistan.
    Upprepa steget för alla mottagare och tryck sedan på OK.
    Figur : Skärmen Adressbok
  6. Tryck på Starta för att starta sändningen.
    obs!
    Du kan förhandsgranska bilden när som helst genom att trycka på knappen Förhandsgranska i det övre högra hörnet av skärmen. Tryck på knappen Hjälp  på förhandsgranskningsskärmen om du vill ha mer information om den här funktionen.
    Figur : Knappen Start