HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 - Skicka ett skannat dokument till en mapp i produktens minne

Skicka ett skannat dokument till en mapp i produktens minne

Gör så här för att skanna ett dokument och spara det på produkten så att du kan skriva ut fler exemplar när som helst.
  1. Lägg dokumentet med framsidan nedåt på skannerglaset, eller lägg det med framsidan uppåt i dokumentmataren och justera pappersledarna efter dokumentets storlek.
    Figur : Justera dokumentmatarna
  2. Bläddra till och tryck på Spara i enhetens minne på startskärmen på produktens kontrollpanel.
    obs!
    Ange ditt användarnamn och lösenord om du uppmanas att göra det.
  3. Välj en befintlig mapp eller tryck på Ny mapp och skapa en ny mapp.
  4. Ange namnet på filen i fältet Filnamn:.
  5. Tryck på Fler alternativ om du vill ändra inställningarna för dokumentet.
  6. Spara filen genom att trycka på Starta .